Bol op pot

Van september t/m januari leveren wij amaryllis op pot. Wij werken met grote bolmaten, waarbij de bol hoog op de pot staat. We leveren voornamelijk potmaat 14 plastic pot, maar we hebben ook stenen terracotta potten in grotere maten. We leveren een groot assortiment amaryllis op pot, onderverdeeld in basissoorten, speciale soorten en dubbelbloemige soorten. De potten zijn voorzien van een stijlvol, luxe etiket met daarop de soortnaam en een duidelijke foto van de bloem.

We leveren ook gewaxte Amaryllisbollen: de Liv in Wax®. Hierbij is niet alleen de bol, maar zijn ook de wortels gewaxt. Dit heeft een mooi decoratief effect en bijkomend voordeel is, dat de bol stevig staat en niet kan omvallen wanneer deze groeit en bloeit.

Wij hebben diverse soorten en kleuren wax in ons assortiment, onder andere met sneeuw en glitters.

We verkopen ook droge amaryllisbollen  
Deze kunnen we leveren in een houten kistje. De bollen zijn voorzien van een luxe etiket met soortnaam, met een duidelijke afbeelding van de bloem. Deze bollen zijn leverbaar in verschillende soorten en verschillende bolmaten.
Daarnaast leveren we spruitamaryllissen. Dit zijn droge bollen waar de eerste knoppen al zichtbaar zijn. Deze zijn heel goed geschikt om te gebruiken in plantdecoraties.